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Que-beneficios-tiene-la-pitahaya-2Biocomercio: Análisis y gestión estratégica en la identificación de la cadena valor del potencial agroindustrial - Caso Sanky (Corryocactus brevistylus) y Pitahaya amarilla (Selenicereus megalanthus) mediante agrupamientos productivos regionales
El presente proyecto pretende desarrollar el Análisis y gestión estratégica en la identificación y fortalecimiento de la cadena valor del potencial agroindustrial en los productos del Sanky y Pitahaya amarilla....
Desarrollo de Néctares Hipocalóricos Mixtos con Inclusión de Frutos Nativos: Selección y Evaluación de la calidad
The present research aims to include the native Peruvian fruits in the design of drinks with low caloric content. For this purpose, four types of mixed nectares are proposed: A...
Partial-hydrothermal hydrolysis is an effective way to recover bioactives from turmeric wastes
Partial-hydrothermal hydrolysis using pressurized hot water was applied in waste turmeric, derived from extraction processes that employed supercritical and pressurized fluids, as a sustainable alternative for the recovery of bioactive...
Osmotic dehydration of quince (Cydonia oblonga) slices. Kinetics and mathematical modelling
The present research is aimed to dehydrate osmotically quince slices by immersion into different solutions of polysaccharides (sucrose and dextrose). This study is based in analysis of mass variation, water...
Development of yacon (Smanthallus sonchifolius) snacks as functional food product. Market analysis and economic viability for trading in United States.
The present investigation aimed to develop a functional food product with yacon, analysing the market and the trading economic viability in United States. Actually, the customers are worried about to...
ESTUDIO DE LOS PARÁMETRO REOLÓGICO DE UNA SALSA ELABORADA A PARTIR DE ROCOTO (CAPSICUM PUBESCENS) y QUINUA (CHENOPODIUM QUINOA) VAR. PASANKALLA
Las salsas son sistemas de múltiples componentes que son consideradas emulsiones bajas en grasa, es decir aceite en agua con presencia de otros tipos de partículas suspendidas, tales como espesantes...